Sprängningar för nya skolan startar

Den 2 maj räknar nu man med att sprängningarna för den nya skolan och idrottshallen ska starta, något senare än vad som sagts tidigare. Det är Kvaliténa som ska bygga skola och idrottshall åt Ebba Braheskolan, på ytan mellan Stockholm Lighthouse och Disponentvillan.

Förvarning om sprängning

Signalerna före och efter en sprängning kan ibland vara svåra att höra inomhus, och vi vill påminna om att du kan få en förvarning inför varje sprängning på Kvarnholmen genom att anmäla dig till vår sms- och mejltjänst.

För att delta skickar du ett mejl med ditt mobilnummer eller din mejladress till avisering@kmpkonsult.se. Skriv Kvarnholmen, ditt för- och efternamn samt mobilnummer eller mejladress. Då får du ett mejl eller sms 20-30 minuter innan en planerad sprängning. Tjänsten är gratis, och vill du avbryta mejlar du samma adress, avisering@kmpkonsult.se.

Ladda ner sprängbroschyren

I vår broschyr ”Spräng, stök & bök” finns mer information om hur arbetet med sprängningar på Kvarnholmen går till. Har du inte fått den, så finns den att läsa och ladda ner här.

Har du frågor om sprängningsarbetet, kontakta:
Joakim Johansson, produktionschef Peab
Mejl: joakim.johansson@peab.se